woondesign is een interieurwinkel met een brede waaier aan expertise en aanbod

Over ons

Hi, wij zijn Stefanie en Miguel, de bezielers van Woondesign. Sinds enkele jaren geven wij onze passie voor interieur door via een eigenzinnige selectie merken en inspirerend woonadvies. Dat doen we als een klein familiaal team, om jou zo persoonlijk mogelijk te begeleiden en jouw project tot in de puntjes op te volgen.

In onze winkel vind je een ruime verzameling up-to-date collecties op het gebied van gezellig tafelen, decoratie en interieur. Alles draait bij ons rond warmte en sfeer. Onze stijl is Scandinavisch, maar we laten ons in geen geval beperken. We luisteren in de eerste plaats naar jou en stemmen ons advies af op jouw noden, wensen én persoonlijke stijl.

Wat veel mensen niet weten, is dat je naast interieurbegeleiding bij ons ook terechtkunt voor lichtadvies. Als elektricien heeft Miguel niet alleen de nodige technische bagage, maar ook de juiste feeling om je te ondersteunen bij een verbouwing of kleine opfrissing van je woning. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds.

Onze aanpak

Wij houden van aanpakken. Omdat we iets willen neerzetten waar je echt iets aan hebt. Daarom gaan we graag samen met jou aan de slag. Ben je enkel op zoek naar een meubelstuk? Of pak je graag je volledige interieur of woning aan? Wij begeleiden je van a tot z, en brengen je in contact met de juiste mensen, van interieurstylisten en -architecten tot aannemers.

01 —
Kennismakingsgesprek

02 —
Voorstellen

03 —
Offerte

04 —
Plaatsing